Välkommen till min privata hemsida

Välkommen till min min privata hemsida som i många delar är inaktuell. Jag kommer dock att delvis uppdatera sidan inför valet 2018. Jag genomför nu en personvalskampanj med målet att bli kommunalråd för näringslivsfrågor. Av nostalgiska skäl och kanske även som en fingervisning om hur det kan gå till när en ”vanlig medborgare” utmanar den ”politiska adeln” får du även en intressant historisk läsning. Jag hoppas att du som läsare hittar någonting ”matnyttigt” och/eller kanske underhållande och lärorikt.
Lite bakgrundsfakta: Jag sålde mina företag och utmanade de etablerade politikerna. Efter en smutsig valrörelse där jag blev beskylld för att vara konkursfärdig, alkoholiserad, frånskild, kriminell och till och med sexgalning!! tillträdde jag posten som moderat KSO den 4 november 1998. När jag avgick den 6 november 2002 lämnade jag efter mig en skuldsedel till kommunens fördel på 240 miljoner vilket medförde ett positivt resultat för kommunen under många år. Men när resultaten redovisades för medborgarna kallade moderaterna det för ”resultatet av en god ekonomisk styrning med hårda nypor”. Suck är det minsta man kan säga. Läs och förvånas. Ganska spännande, lite typ Dallas.

Björn Molin