Välkommen till min privata hemsida

Välkommen till min min privata hemsida som naturligtvis i högsta grad är inaktuell. Men av nostalgiska skäl och kanske även en fingervisning om hur det kan gå när en vanlig medborgare utmanar den politiska adeln. Hoppas att du som läsare hittar någonting ”matnyttigt” och eller lärorikt. Jag sålde mina företag och utmanade de etablerade politikerna. Efter en smutsig valrörelse där jag blev beskyllt för att vara konkursfärdig, alkoholiserad, frånskild, kriminell och till och med en sexgalning!! tillträdde jag posten som moderat KSo den 4 november 1998. När jag avgick den 6 november 2002 lämnade jag efter mig en skuldsedel till kommunens fördel på 240 miljoner vilket medförde ett positivt resultat för kommunen under många år. Men det kallades av moderaterna för ”god ekonomisk styrning och hårda nypor”. Suck är det minsta man kan säga. Läs och förvånas. Ganska spännande, lite typ Dallas. Björn Molin